WiSoft Header Image
 

Karrier

Az információ-technológia gyors fejlődése és a folyamatos magas szintű szakértői szint biztosítása miatt munkatársaink képzése kiemelt fontosságú számunkra. Belépéskor az új munkatársak bevezető oktatásban részesülnek, s a különböző szakmai továbbképzéseken túl egyéb készségfejlesztő tréningeken is részt vesznek. Nagy hangsúlyt fektetünk a munkavállalók folyamatos szakmai és nyelvi továbbképzésére, valamint az egyéni karrier építésére.

Adatvédelem

A WiSoft Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1135 Budapest, Lehel út 48-50. 3. emelet 1., a továbbiakban: Társaság) számára kiemelt fontosságú cél a www.wisoft.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Társaság a látogatók által megadott személyes adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A szabályozás kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit.

A Társaság felhívja a www.wisoft.hu látogatói figyelmét arra, hogy az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

A Társaság tájékoztatja a www.wisoft.hu látogatóit, hogy a motivációs levél vagy fényképes önéletrajz során a Társaság tudomására jutott személyes adatokat addig tartja nyilván, amíg az adatkezelés célja megvalósul vagy az érintett annak törlését e-mailben vagy postán feladott levélben kéri.

Az adatkezelést kizárólag a Társaság végzi.Az alábbi e-mail címre várjuk önéletrajzát és motivációs levelét: wisoft@wisoft.hu

Hírek

Technológia és Üzleti Intelligenciai fejlesztések a WiSoftban

TermékeinkReferenciák

Kapcsolat

Email: wisoft@wisoft.hu
Tel: +36.1.412 2530